Bokrecension: Vecka 36 av Sofie Sarenbrant

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Baksidestext

SommarsÀsongen i det lilla fiskelÀget Brantevik Àr över för den hÀr gÄngen. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stÀmningen Àr inte pÄ topp. De bÀsta vÀnnerna Johanna och Agnes Àr bÄda gravida och inom nÄgra fÄ veckor kommer de att vara mammor.

I ett försök att ÀndÄ avsluta vistelsen pÄ ett bra sÀtt bestÀmmer sig paren för att gÄ och sjunga karaoke pÄ den lokala hamnkrogen. Men nÄgot gÄr fruktansvÀrt fel och pÄ morgonen nÀr de andra vaknar Àr Agnes borta.

Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en pĂ„ sitt hĂ„ll för att finna en lösning pĂ„ gĂ„tan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en ovĂ€ntad vĂ€ndning nĂ€r en död kvinna hittas uppspolad pĂ„ en strand 


Vecka 36 Ă€r en deckare som vĂ„gar ha höggravida kvinnor i huvudrollerna och som har ett slut som kommer att fĂ„ dig att tappa andan och lĂ€ngta efter mer


Recensionen

Sofies debutroman ”Vecka 36” tog mig med storm. Det Ă€r en bok som var spĂ€nnande frĂ„n de första sidorna och som drog in mig i handlingen. Boken slĂ€ppte inte greppet om mig inte i första taget. Den Ă€r vĂ€lskriven och riktigt obehaglig.

Det Àr den första deckaren jag lÀst dÀr det Àr gravida kvinnor som blir utsatta för hemska handlingar. Det Àr sÄ svÄrt att förstÄ varför personen i frÄga gör som den gör. Hon beskriver miljöerna vÀldigt bra och jag kÀnde att jag var dÀr.

Den Àr lÀttlÀst och jag hÀngde med hela tiden utan att behöva gÄ tillbaka för att kolla upp nÄgonting. NÀr jag stÀngde boken ville jag genast öppna del tvÄ, det tyder pÄ att boken var otroligt bra. Vill bara veta mer och hur kommer allting kommer att gÄ?

Jag kan verkligen rekommendera denna bok för alla som gillar deckare!

InlÀgg senast uppdaterat: 7 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇