Bokrecension: Vad som än händer av Kristin Hannah

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Den här underbara (!) boken handlar om vänskap, stark vänskap. Den är riktigt sorglig på vissa ställen men på andra så kan man skratta till och det sprids glädje i kroppen. Man får följa Kate och Tully genom deras liv, genom svek, lycka och kärlek.

Tully hade ingen riktig familj, hon bodde hos sin mormor för att hennes mamma var knarkare och brydde sig inte speciellt mycket om sin dotter.  Tullys mormor däremot, var väldigt snäll och omtänksam.

Som tur är, kommer Tullys mamma tillbaka och vill ta hand om henne.

Så dom flyttar till ett hus, och inte vilket som helst utan det som ligger granne med Kate Mularkeys familj. Tully och Kate blir vänner ganska fort, även fast de är helt olika. De hittar på allt möjligt och de delar allt med varandra. De går på samma skola och har samma drömmar…

Vad som än händer rekommenderar jag verkligen starkt för att jag tror att det är sån vänskap många drömmer om, eller kanske till och med har. Oavsett vad som händer så dör aldrig riktig vänskap.

Inlägg senast uppdaterat: 27 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇