Hur hittar du framtidens börsraket?

Beräknad lästid: 4 minuter ⏳

Trenderna som gör dig rik på aktier

Drömmen om ekonomiskt oberoende har blivit verklighet för många på senare tid. Tesla, Apple och Amazon är exempel på börsvinnare som bjudit på fantastisk avkastning för smarta investerare som hoppat på tågen tidigt.

Hur hittar man dock framtidens nya börsvinnare? Samhället ändras enormt från dag till dag och ständig utveckling har kommit att bli normen. Du som vill bli rik på aktier i framtiden behöver kunna identifiera vinnarna tidigt.

Trenderna som gör dig rik på aktier är en bok som delar med sig av information som kan vara helt avgörande för den personliga ekonomin. I denna artikel får du en närmare titt på boken och dess innehåll!

Boken köper du enklast via följande länk: https://www.bokus.com/bok/9789198721423/trenderna-som-gor-dig-rik-pa-aktier/

Om författaren

Marcus Hernhag är den som står för denna bok. Hernhag är en bloggare och författare som verkligen brinner för aktiemarknaden. Han svarar gärna på läsares börsfrågor på social media och på sin hemsida, hernhag.se.

Med Trenderna som gör dig rik på aktier vill han dela med sig av sin expertis till det svenska folket, för att alla ska kunna ha möjlighet att tjäna pengar på aktier. Boken utkom november 2021.

Tolv megatrender – för framtidens börsraket

I Trenderna som gör dig rik på aktier redogör Hernhag för tolv megatrender inför framtiden, samt hans personliga börsfavoriter. De flesta alternativ är redan framgångsrika bolag, men har utrymme att växa ännu mer framöver.

Med dessa megatrender kan man som läsare på bättre sätt analysera olika aktier för att hitta unika vinnare. Vid investering finns det givetvis inga garantier alls, men med rätt kunskap blir det mycket enklare att ta ett informerat beslut och därmed se potentiell avkastning i framtiden.

Utveckling på kort och lång sikt

Vid aktieanalys är det viktigt att fundera över aktiens utveckling på både kort och lång sikt.

– De långa trenderna i samhället och för börsbolagen blir allt viktigare i min aktieanalys, säger Hernhag. På ett års sikt kan vi titta på kurstrender och bolagsrapporter som driver upp en aktie. På lång sikt är det hur branschen och samhällstrenden utvecklas som avgör bolagens vinster och därmed kursen.

Vid investering är det alltså väldigt viktigt att ha tidsperioden i åtanke. Strategin skiljer sig en hel del beroende på hur länge man tänkt ha kvar aktien i ens portfölj.

I Trenderna som gör dig rik på aktier delar författaren desutom sina egna framtida börsvinnare, för att man som läsare ska ha en utgångspunkt vid investering.

Sammanfattning

Den oerfarne investeraren behöver lite extra hjälp för att få till en stark och framtidssäker portfölj. Boken Trenderna som gör dig rik på aktier säger sig ha svaren!

Här får man ta del av tolv megatrender som kan motivera ens investeringsbeslut. Hernhag delar dessutom med sig av sina egna favoriter för att erbjuda dig som läsare en utgångspunkt.

Boken rekommenderas till både erfarna och mindre erfarna investerare. Vid investering är pålitlig information om marknadstrender guld värt – och det är precis vad du hittar här!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips
Senaste inläggen av Team 1MiljonBoktips (se alla)

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇