Bokrecension – Sandor Slash Ida

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Sandor Slash Ida
Skriven av: Sara Kadefors
248 sidor

Det hĂ€r var precis som KĂ€ra ingen som jag recenserat HÄR en bok som stĂ„tt i bokhyllan och samlat damm sen jag fĂ„tt den av min syster. Hur som helst sĂ„ hade jag inte sĂ„ höga förvĂ€ntningar pĂ„ den hĂ€r boken, och i början kĂ€ndes det som om jag hade hat rĂ€tt, men eter mer Ă€n halva boken hade jag Ă€ndrat mig ganska mycket.

Ida Ă€r sexton och bor i Stockholm, Sandor Ă€r sexton och bor i Göteborg. BĂ„da har problem, bĂ„da söker mening. En kvĂ€ll trĂ€ffas de pĂ„ chatten och byter e-postadresser. BĂ„da ljuger för varandra om vilka de Ă€r, och nĂ€r Sandor en dag överraskar Ida i Stockholm blir allt fel


Det hĂ€r Ă€r en sĂ„n Ă€r bok som lĂ„ter “normal”, lĂ„ter trĂ„kig och som allt annat man lĂ€st, och det Ă€r den ju tekniskt sĂ€tt. Men den Ă€r skriven sĂ„ pass bra att det gör inget. Och sen med tanke pĂ„ dess Ă„lder (2001) sĂ„ var den nog inte sĂ„ “normal” nĂ€r den kom.

Huvudpersonerna i boken Àr sÄ Ida och Sandor. Ida Àr populÀr och allt det som med följer till det men det jag gillar med henne Àr att trots allt det hÀr sÄ försöker hon ÀndÄ att vara annorlunda, och försöker att inte bete sig riktigt lika dumt som hennes kompisar.

Sandor Àr en vÀldigt speciell kille, han gillar att dansa balett och blir ganska utstött för det, men tro
ts allt detta tar han sig egenom allt ÀndÄ. MÄste bara sÀga att han Àr en karaktÀr som jag Àr vÀldigt förtjust i. Han Àr liksom annorlunda, och det gillar jag med honom.

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇