Bokrecension: Ring av rosor av Mary Hooper

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Ring av rosor
Författare: Mary Hooper
Bokförlag: Argasso
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 12 Ă„r
Antal sidor: 108 sidor
ISBN: 9789187667541
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.55
Första meningen i boken: Det stora huset var fullt av liv och rörelse.

Baksidestext

Abby Àr barnsköterska Ät den nyfödda flickan Grace i det fina huset pÄ Belle Vue. Hon Àlskar livet i storstaden och gÄr ofta pÄ utflykter i kvarteren tillsammans med sin vÀn Hannah.

Men snart börjar ryktena gÄ om en farlig sjukdom, och klockorna ringer ut sina varningar. Pesten har kommit till London. Ska Abby och Hannah överleva, och kommer de att kunna skydda lilla Grace frÄn pestens klor?

Vad tycker jag?

Jag tycker att boken Àr ganska dÄlig, tyvÀrr. Den har en bra handling frÄn början men det kÀnns som att författaren inte fÄr med allt i boken. Jag gillar att det handlar om pesten och 1300-talet men jag tycker det gÄr pÄ tok för snabbt framÄt men samtidigt kÀndes boken vÀldigt seg.

Jag Àr vÀldigt kluven till om boken gÄr snabbt eller lÄngsamt men tempot var i alla fall inte my cup of tea. Jag tycker att boken skulle slutat annorlunda, det var som att författaren inte orkade skriva mer. Jag gillar slutet men det skulle varit mer utdraget. Jag tror att boken skulle gjort sig mycket bÀttre med en annan författare, tyvÀrr.

Jag gillade ju Mary Hoopers första bok men denna föll inte mig i smaken. Vilket var synd för det kunde varit en bok jag skulle tyckt vÀldigt mycket om.

InlÀgg senast uppdaterat: 24 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇