Bokrecension: PMS-kossan av Jonna Lundell

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

PMS-Kossan
Författare: Jonna Lundell
Bokförlag: Lind&co
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 12 Ă„r
Antal sidor: 225 sidor
ISBN: 9789177796589
Goodreads-betyg: 2.62
Recensionsexemplar: Nej!
Första meningen i boken: Jag har nog alltid varit trotsig.

Baksidestext

PĂ„ ett rakt, personligt och ofta humoristiskt sĂ€tt vĂ€ljer Jonna att för första gĂ„ngen berĂ€tta om sin resa och om sjukdomen som visade sig vara PMS. Vi fĂ„r följa med under uppvĂ€xtĂ„ren i Mjölby och Linköping fram till dagen dĂ„ hon trĂ€ffar sin nuvarande man Joakim Lundell – och vidare nĂ€r Jonna via parets gemensamma Youtube-kanaler snudd pĂ„ ofrivilligt blir Jonna med hela svenska folket.

Mitt omdöme

Jag tycker förvÄnansvÀrt mycket om boken faktiskt! Jag kan relatera mycket till platserna och har till och med gÄtt pÄ samma skolor som Jonna sÄ jag kan relatera mycket till omgivningen och skolan. Jag gillar att den Àr sÄ okÀnslig pÄ det viset att den Àr ganska öppen och Àrlig.

Jag tycker inte riktigt att titeln passar för det Àr inte sÄ mycket om PMS som jag hade önskat, men samtidigt tror jag att det skulle blivit för tjatigt om det var mer prat om PMS.

SÄ titeln Àr lite opassande till innehÄllet. Jag gillar Àven att den Àr ganska kort men den hinner med mycket. Jag gillar verkligen boken!

InlÀgg senast uppdaterat: 8 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇