Bokrecension: Nyckeln till ljuset av Nora Roberts

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Jag Àr precis i slutet pÄ Nyckeln till ljuset av Nora Roberts. Boken Àr första delen i en trilogi, den andra delen heter nyckeln till sanningen och tredje nyckeln till mod. Böckerna handlar om tre kvinnor som aldrig mött varandra innan de alla tre blir bjudna pÄ ett cocktailparty i det stora och lite skrÀmmande huset utanför stan. Men nÀr de Àr dÀr upptÀcker de att det bara Àr de tre som Àr bjudna.

Den kvÀllen ger deras mystiske vÀrdar, Rowena och Pitte, ett förslag: om de under en viss tid lyckas hitta de tre nycklar som hÄller tre prinsessor fÄngna kommer de bli rikt belönade.

Malory, Zoe och Dana tackar ja till uppdraget och Malory blir den första som ska finna en av nycklarna.

Det Ă€r ocksĂ„ Malory boken handlar om, varje bok i trilogin handlar om en av kvinnorna. De har först svĂ„rt att tro pĂ„ berĂ€ttelsen om de tre prinsessorna som Ă€r byggd pĂ„ en keltisk legend men de börjar allt mer tro pĂ„ den
 och mer vill jag inte sĂ€ga!

Det Àr ganska svÄrt att recensera en bok som jag inte har lÀst ut Àn. Boken innehÄller mycket magi och Àventyr, Malorys sökande kÀnns som en spÀnnande gÄta och jag vill sÄ gÀrna fÄ reda pÄ svaret! Boken handlar mycket om Malory under hennes sökande. Hon fÄr sparken pÄ galleriet hon jobbade pÄ och hur hon, Zoe och Dana blir allt tÀtare vÀnner frÄn att inte ha kÀnt varandra alls.

Det var en klasskompis till mig som tjatade att jag skulle lÀsa trilogin. Hon Àlskar Nora Roberts och Nyckel-trilogin var hennes absoluta favoritserie. SjÀlv tycker jag att den Àr bra, men jag skulle inte sÀga att det Àr en favorit.

Jag Àr vÀldigt sugen pÄ att lÀsa hela serien, den Àr vÀldigt spÀnnande! Men sedan tror jag inte att Nora Roberts inte riktigt Àr min stil.

InlÀgg senast uppdaterat: 7 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇