Bokrecension: No och jag!

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

TrettonÄriga Lou Àr överintelligent och en ganska ensam tjej. NÀr hon ska göra ett föredrag i SO:n bestÀmmer hon sig för att prata om om uteliggare. Hon trÀffar artonÄriga Lou som stÀller upp pÄ att intervjuas inför föredraget.

Under deras samtal blir det sakta vÀnner och Lous medlidande och oro för No vÀxer. I ett försök att rÀdda henne fÄr No flytta hem till Lou och hennes förÀldrar.

Det Àr osÀkert om No och jag var tÀnkt som en ungdomsbok frÄn början, men den passar verkligen perfekt för ungdomar att lÀsa! Det Àr en historia som Àr svÄr att slÀppa taget om.

BÄde No och Lou Àr annorlunda personer och att se hur deras speciella vÀnskap vÀxte fram fick mig att fÀsta mig vid bÄda.

Jag fasade ganska mycket för hur det hela skulle sluta, det Àr en kÀnslomÀssig resa full av vÀnskap, svek, familjerelationer och kÀrlek. No och jag Àr en bok jag rekommenderar till alla, bÄde unga och vuxna, för det hÀr Àr nÄgot man bara inte fÄr missa!

Boken har ocksÄ blivit film, hÀr hittar ni trailen!

InlÀgg senast uppdaterat: 20 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇