Bokrecension: Makten av Dean Koontz

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Makten (Bokfabriken, 2020) av Dean Koontz Àr den andra i serien om Jane Hawk. Den tredje, Hotet, kommer senare i Är. Hawk har kommit en stor konspiration pÄ spÄren, en som nÄr upp till de högsta topparna i den amerikanska samhÀllet.

Hon har mist sin man pga av detta och tvingats gömma sin son. SjÀlv har Hawk gÄtt under jorden för hon Àr jagad av alla myndigheter.

Samtidigt som Hawk försöker överleva vill hon Àven försöka komma Ät de som Àr högst upp i denna omfattande konspiration. Detta blir ett spel med höga insatser och dÀr misstag kan vara dödliga.

Som ni kan lÀsa i tidigare inlÀgg, sÄ har jag inte lÀst sÄ mycket av Dean Koontz, men att jag har för avsikt att avhjÀlpa detta.

Den hÀr boken Àr den andra av honom jag nu lÀst. Jag gillar hans stil, att han lyckas vÀva in diskussioner om viktiga Àmnen i berÀttelsen. Man fÄr följa olika personer mot det som kommer att bli en kollision av livsberÀttelser, dÀr allas liv blir ordentligt omskakade, aldrig blir sig likt igen.

Koontz Ă€r ocksĂ„ duktig pĂ„ att förklara vetenskapliga skeenden pĂ„ ett sĂ€tt som man förstĂ„r, han anvĂ€nder Ă€ven förekomsten av ny teknik i berĂ€ttelsen pĂ„ ett sĂ€tt som verkar otĂ€ckt sannolikt och som man hoppas pĂ„ aldrig kommer att bli verklighet – men vem vet, det kanske redan Ă€r verklighet?

Koontz Àr en bra skrÀck- och spÀnningsförfattare och det mÄste man vÀl vara om man sÄlt en halv miljard böcker?!

InlÀgg senast uppdaterat: 25 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇