Bokrecension: Lenora och Glasplaneten

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Leonora och Glasplaneten
Författare: Helen Johansson
Illustratör: Jonatan Iversen-Ejve
Bokförlag: Bokförlaget Langenskiöld
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 6 Ă„r
Antal sidor: 111 sidor
ISBN: 9789187007590
Goodreads-betyg: 3.48

Baksidestext

Leonora har kraschlandat pĂ„ en frĂ€mmande planet och kĂ€nner sig som den ensammaste juniten i rymden. Till rĂ„ga pĂ„ allt hĂ„ller hjĂ€lparen Bobos batterier pĂ„ att ta slut – han som alltid funnits dĂ€r för henne förut! Vad ska Leonora ta sig till? Kommer hon nĂ„gonsin att fĂ„ trĂ€ffa sin familj igen? PĂ„ andra sidan Glasplaneten lurar ett hĂ€nsynslöst gĂ€ng rymdpirater 
 

Vad tycker jag?

Jag gillar boken! Jag gillar att boken Àr spÀnnande och underhÄllande. Jag gillar att boken handlar om rymdvarelser och att Jorden Àr med pÄ ett litet hörn. Jag tycker boken Àr lagom i lÀngd med tanke pÄ att det Àr flera böcker om Leonora.

Hade jag inte vetat att det fanns fler böcker i serien hade jag nog tyckt att boken Àr lite för kort, men nu tycker jag inte det gör nÄgot.

Jag gillar att rymdpiraterna egentligen inte Ă€r onda. Jag gillar att boken kĂ€nns vĂ€ldigt inkluderande och det kĂ€nns kĂ€rleksfullt. Det gillar jag verkligen! Jag tycker om att bokens sprĂ„k Ă€r vĂ€ldigt enkelt. Det Ă€r en bra “lĂ€sa sjĂ€lv-bok”.

Jag tycker verkligen om boken och rekommenderar den till alla som tycker om spÀnnande Àventyr!

InlÀgg senast uppdaterat: 24 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇