Vad skiljer ett framgångsrikt företag från ett totalt fiasko?

Beräknad lästid: 5 minuter ⏳

Konsten att skapa världens bästa företag

Vad skiljer ett framgångsrikt företag från ett totalt fiasko? Det är en fråga som det inte finns något entydigt svar på, men det finns givetvis flertalet framgångsfaktorer som spelar en avgörande roll för huruvida ett företag flyger fram – eller störtdyker direkt efter lanseringen.

I Konsten att skapa världens bästa företag får läsare lära sig om sju av dessa framgångsfaktorer. Med hjälp av kunskapen i denna bok kan du säkerställa att ditt drömföretag får en bra start till livet på marknaden!

Informationen här kan vara värt mer än bokens vikt i guld, förutsatt att innehållet faktiskt kommer till användning rent praktiskt. I denna artikel får du därför en närmare titt på boken och dess innehåll för att du ska kunna reda ut huruvida detta är rätt bok för dig!

Boken köper du enklast via följande länk: https://www.bokus.com/bok/9789188743879/konsten-att-skapa-varldens-basta-foretag/

Om författaren

Stefan Sebö intresserade sig för företagsutveckling redan från barnsben. Han ville klura ut vad som utgjorde hemligheten bakom vissa företagsframgångar och företagsfiaskon.

Med denna bok vill Sebö dela med sig av den kunskap som han samlat på sig under sina 35 år inom förändringsarbete. Konsten att skapa världens bästa företag utkom maj 2019.

Forskning varvat med verkliga erfarenheter

Sebös tankar och tips kring framgångsfaktorer varvas här med pålitlig forskning, övningar och exempel för att på ett engagerande och pedagogiskt vis utbilda läsarna om hur de kan utveckla deras konkurrenskraft på marknaden.

I affärsvärlden handlar det om att vinna eller försvinna, och det enda sättet att bli en vinnare på är att aldrig sluta utvecklas.

Varje misstag är en chans att lära sig något nytt och varje framgång bygger på det man lyckats med igår. Självklart gäller det att inte göra alltför många misstag, eftersom en andra chans aldrig är garanterad!

I Konsten att skapa världens bästa företag förklarar författaren att sann utveckling endast blir en möjlighet för den som vågar testa sig på något nytt och tänka utanför ramarna.

En gemensam vision och ett strömlinjeformat arbetssätt är viktigt likaså. Med ordentligt samarbete kan man komma hur långt som helst!

Sju framgångsfaktorer för företagssuccén

Med rätt utgångspunkt blir allt möjligt. Som företagare är det viktigt att ta till sig så mycket information som möjligt, för att på bästa sätt kunna förstå sig på såväl kunderna som konkurrenterna.

Konsten att skapa världens bästa företag bjuder på sju speciella framgångsfaktorer – de universella “Do’s & Don’ts” av företagande som rentav garanterar förbättrad utveckling och ökade siffror.

Hur relevanta dessa faktorer är beror givetvis på företaget, och företagaren, ifråga, men en sak är säker: här hittar man insikt i spader!

Sammanfattning

Livet som företagare kan vara tufft, särskilt utan rätt vägledning.

Det finns många liknande böcker att tillgå på marknaden, men det som särskiljer Konsten att skapa världens bästa företag är just vem det är som står för boken.

Sebö har lång erfarenhet inom företagande och är mer än villig att dela med sig av den kunskap han samlat på sig genom åren.

Boken rekommenderas starkt till den som funderar över att starta ett företag eller redan idag driver ett!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi är, som namnet på sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har därför valt att starta den här sajten i syfte att publicera våra alldeles egna boktips i hopp om att det hjälper människor där ute att finna en ny bok att bläddra i eller en ny ljudbok att lyssna på 🎧

Just nu kan du lyssna på ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjänsten Nextory, något vi är väldigt måna att tipsa om då vi tycker det är en helt fantastisk deal. Se även till att se vår stora jämförelse av de olika ljudbokstjänsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips
Senaste inläggen av Team 1MiljonBoktips (se alla)

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇