Bokrecensioner: Jagad

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Zoey Àr tillbaka! 

Hon ska besegra ondskan och rÀdda vÀrlden samtidigt som hon ska fightas med alla sina pojkvÀnnsproblem, jobbigt. Jagad Àr femte boken i House of night-serien och jag kan inte pÄstÄ att serien blivit bÀttre pÄ senaste tiden. Den har snarare blivit sÀmre, tyvÀrr.

NÀr jag lÀste första delen, Vampyrens mÀrke, för över ett Ärsedan var jag helt förtrollad. Det var den första vampyrserien jag lÀste efter Twilight, sjÀlvklart var jag som tokig. Och de första böckerna i serien Àr faktiskt riktigt bra.

Men jag tycker inte lĂ€ngre att storyn hĂ„ller. Zoeys killproblem Ă€r jobbiga, okej att hon dras mellan tvĂ„ killar, men fyra
 Efter fem böcker har jag tröttnat. Men tvillingarna och Damien Ă€r fortfarande lika coola som alltid.

En serie som jag verkligen tycker har vÀxt för varje bok och bara blivit bÀttre och bÀttre Àr Vampire Academy. Jag tror ocksÄ att Richelle Mead kan fÄ till ett riktigt maffigt, perfekt avslut. Mer tveksam Àr jag om mor och dotter Cast kan lyckas.

InlÀgg senast uppdaterat: 20 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇