Bokrecension: Jag ska hitta dig av Pernilla Ericson

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Jag ska hitta dig
Författare: Pernilla Ericson
Förlag: HaroerCollins Nordic
ISBN: 978-91-5092-915-7
Serie: Erlagruppen #2
Antal sidor: 346

Första meningen

Han passerade duscharna i en avlÄnga korridoren, hÀnderna djupt nerkörda i de grÄ mysbyxornas fickor. 

Handling

Utredningsteamet Erlagruppen Äterförenas. En rÀttegÄng nÀrmar sig och en torped har fÄtt i uppdrag att mörda polisens kÀlla. En förrÀdare inom poliskÄren ska leda torpeden rÀtt. Nyckelvittnet som ska röjas ur vÀgen Àr Erlagruppens fixare, Rickard Falke. Polisen Liv Kaspi dras in i en dödlig kamp mot den under vÀrldens mÀktigaste man. Hon mÄste anvÀnda all sin skicklighet för att avvÀrja hotet.  

Kommentar

Älskade första boken i denna serie sĂ„ fattar inte varför del tvĂ„ har legat olĂ€st i bokhyllan ett tag. Men ni vet hur det Ă€r, sĂ„ mycket böcker sĂ„ lite tid. “Jag ska hitta dig” Ă€r en typiskt lĂ€ttlĂ€st bladvĂ€ndare, det Ă€r en bok som Ă€r svĂ„r att lĂ€gga ifrĂ„n sig. Tempot Ă€r högt frĂ„n början till slut, spĂ€nnande hela tiden sĂ„ det var svĂ„rt att sluta lĂ€sa nĂ€r man vĂ€l börjat.

Gillar verkligen karaktÀrerna, de Àr vÀlskrivna och jag gillar att fÄ följa dem alla, speciellt Liv och Aminah, vilka powerkvinnor.

Den hÀr boken upplever jag som lite mindre brutal Àn den första, men precis lika bra. Rekommenderar verkligen den hÀr serien om du Ànnu inte lÀst den. Har del 3 i bokhyllan som jag definitivt ska se till att den inte stÄr olÀst lÀnge till.

InlÀgg senast uppdaterat: 25 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇