Bokrecension: Inte utan dig av Harlan Coben

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Inte utan dig
Författare: Harlan Coben
Förlag: Bookmark Förlag
ISBN: 978-91-8885-900-6
Original titel: DonŽt let go
SprÄk: Svenska
Antal sidor: 330

Handling

Femton Ă€r har gĂ„tt sedan förortspolisen Napoleon “Nap” Dumas fick meddelandet att hans bror Leo och dennes flickvĂ€n Diana dött i vad som antogs vara ett sjĂ€lvmord eller en olyckshĂ€ndelse. Samma natt försvann Ă€ven Naps tjej Maura utan förklaring. 

Under alla Är har Nap aldrig slutat leta efter sanningen. Och nÀr Mauras fingeravtryck dyker upp i en misstÀnkt mördares hyrbil kommer Nap allt nÀrmare svaren: om den kvinna han Àlskade, de barndomsvÀnner han trodde att han kÀnde och Leos och Dianas tragiska dödsfall. 

Mitt omdöme

Jag har lĂ€st ca 2-3 böcker av Harlan Coben, han har ju skrivit ett gĂ€ng böcker.”Inte utan dig” Ă€r kanske inte den mest spĂ€nnande bok jag lĂ€st men en helt ok bok som man snabbt lĂ€ser ut eftersom det mer eller mindre Ă€r en bladvĂ€ndare.

Handlingen Àr fartfylld, ganska oförutsÀgbar med en hel del ovÀntade tvistar. Flera gÄnger trodde jag att jag visste hur det lÄg till och hur det skulle sluta men inget blev riktigt som jag trodde.

Jag fastnade inte riktigt för huvudkaraktÀren Nap, vet inte riktigt vad det var som gjorde att jag inte fastnade för honom men han lÀmnade helt enkelt inget intryck pÄ mig.

Det hÀr Àr en helt ok bok att sjunka ner under en dag men inget som lÀmnar nÄgra bestÄende intryck. Jag kommer absolut att lÀsa nÄgot mer av honom.

InlÀgg senast uppdaterat: 28 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇