Bokrecension: Inte ett ord av Harlan Coben

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Inte ett ord
Författare: Harlan Coben
Förlag: Bookmark Förlag
ISBN: 978-91-8900-743-7
Original titel: Run away
Antal sidor: 379

Handling

För Simon Green blir mardrömmen sann nÀr hans drogberoende dotter Paige försvinner spÄrlöst. En dag ser han henne sjunga i Central Park, men hon Àr en skugga av sitt forna jag. NÀr han nÀrmar sig flyr hon i panik. 

Simon gör det enda en förÀlder kan göra, han följer efter sin dotter ner i en mörk och farlig vÀrld som han aldrig kunnat ana fanns.

I takt med att han avtÀcker Paiges hemligheter inser han att liv stÄr pÄ spel. Och för att skydda de sina frÄn vÀrldens ondska mÄste han vÄga konfrontera den.

Kommentar

Jag har lÀst ett par av Harlan Cobens böcker och gillat dem, sÄ nÀr jag fick förfrÄgan om att lÀsa denna var jag inte sen med att tacka ja.

Man vet vad man fÄr nÀr man plockar upp en bok skriven av denna författare. Det Àr alltid ett högt tempo, spÀnnande, lÀttlÀst, bladvÀndare av rang och en gÄtfull historia som utvecklar sig.

Boken kÀnns aktuell och handlar om mÄnga viktiga Àmnen. Handlingen tar en del oförutsedda vÀndningar som jag inte sÄg komma, hemligheterna avlöser varandra allt eftersom.

InlÀgg senast uppdaterat: 23 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇