Bokrecension: I skuggan av San Siro av Martin Bengtsson

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

PĂ„ Bokus.com finns det en recension om boken ”I skuggan av San Siro” som Ă€r skriven av Martin Bengtsson som i boken berĂ€ttar om sin tuffa tid i Italien. Recensenten skriver om Martin Bengtssons resa frĂ„n en ung lovande talang till ungdomsproffs i Italien som tonĂ„ring.

Recensenten skriver att vÀgen dit bestod av hÄrd trÀning och mycket fotboll. Som 17 Äring fick han till slut ett proffskontrakt av fotbollsklubben Inter.

Recensenten skriver att Martin Àr kritisk till bÄde den svenska och utlÀndska fotbollsrörelsen, och menar att de unga talangerna drillas till fotbollsrobotar utan egna Äsikter och kÀnslor.

Det Àr de feta kontrakten och klubbarnas prestige som styr medan ett genuint engagemang för ungdomarna och deras möjligheter att utvecklas till hela individer saknas.

Jag kan hÄlla med om en del som skrivs i recension. Nu för tiden handlar fotboll bara om pengar och i vissa klubbar behandlas inte spelare bra. Som det nÀmns handlar det allt för mycket om prestige och feta kontrakt.

Det fÄr samtidigt inte glömmas att fotbollsspelande ungdomar drömmer om att bli proffs och dÀrför lÀgger de ner hÄrt arbete och trÀning.

InlÀgg senast uppdaterat: 5 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Grundare hos 1MiljonBoktips.se
Vi Ă€r, som namnet pĂ„ sajten avslöjar, helt galna i böcker & ljudböcker! 📚

Vi har dĂ€rför valt att starta den hĂ€r sajten i syfte att publicera vĂ„ra alldeles egna boktips i hopp om att det hjĂ€lper mĂ€nniskor dĂ€r ute att finna en ny bok att blĂ€ddra i eller en ny ljudbok att lyssna pĂ„ 🎧

Just nu kan du lyssna pĂ„ ljudböcker gratis i hela 30 dagar via ljudbokstjĂ€nsten Nextory, nĂ„got vi Ă€r vĂ€ldigt mĂ„na att tipsa om dĂ„ vi tycker det Ă€r en helt fantastisk deal. Se Ă€ven till att se vĂ„r stora jĂ€mförelse av de olika ljudbokstjĂ€nsterna 👈

Stort lycka till i ditt sökande! 🙏
Team 1MiljonBoktips
Senaste inlÀggen av Team 1MiljonBoktips (se alla)

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇