Bokrecension: Här är alla vinnare av Stefan Nilsson

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Här är alla vinnare
Författare: Stefan Nilsson
Bokförlag: Hoi Förlag
Ålder (vad jag tycker): Från ca 12 år
Antal sidor: 271 sidor
ISBN: 9789176970652
Goodreads-betyg: 4.50

Baksidestext

Här är alla vinnare får du historien om hur Jocke hamnade på akuten med ett bowlingklot på tummen. Du kan läsa om Hanna om peppar innebandykompisarna före och efter träningarna. Naturligtvis finns ett kapitel om den bortgångne kultmålvakten Hasse Ravelli.

Bäregård berättar om målet i Danmark som fortfarande står och skakar efter att han träffat stolpen.

Du kan läsa om Premier League-spelaren som älskar Grunden Bois där hans bror är med. Johanna pratar mer än gärna om sitt drömmål. Och Mikael spelar fotboll trots att han saknar njurar. Fotbollskändisar dom Kim Källström och John Alvbåge berättar om sin relation till klubben.Och mycket mer.

Mitt omdöme

Jag är så kluven… Jag ÄLSKAR att Grunden Bois är så inkluderande och alla får vara med oavsett erfarenhet osv. Men jag tycker att boken är ganska tjatig. Jag gillar att vi får läsa om händelser som är lite udda och roliga, men jag tycker att boken är femtio sidor för lång.

Jag tror att jag gillat boken mer om det varit mer blandat med reportage och flytande text.

Nu är det nästan bara frågor och svar.Jag tycker att Grunden Bois (och liknande föreningar) är världens bästa koncept. Men boken var tyvärr inget för mig pga. sättet den är skriven på.Jag kan även tänka mig att den som är mer intresserad av fotboll gillar den ännu mer än vad jag gjorde.

Inlägg senast uppdaterat: 3 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇