Bokrecension: Guessing game av EL Dezmin

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Titel: Guessing game
Författare: EL Dezmin
Förlag: DareMe Publishing
ISBN: 978-91-9838-811-4
SprÄk: Svenska
Antal sidor: 289

Handling

Trots att Jack gÄtt vidare med sitt liv efter hans och Shadias vÀgar skildes Ät, fortsÀtter hon att skicka honom sms. Samtidigt sker en spektakulÀr kupp i Sundsvall dÀr tjuvarna kommer över ett parti oslipade diamaner till ett vÀrde av Ätta miljoner kronor. 

NÀr sms:en börjar indikera att Shadia var med pÄ stöten, beslutar sig Jack för att Äka ner till Sundsvall och en gÄng för alla stÀlla henne mot vÀggen. Men för att ha en chans att alls komma nÀra den kriminella vÀrlden, tar han med sig nÄgon som kÀnner den vÀl.

Sms:en blir allt mer hotfulla och kvar i Lycksele finns Jacks nuvarande sambo, Caroline.

För sent inser han att hans resa inte bara försatt honom, utan Àven hans nÀrmaste i livsfara. 

Mitt omdöme

Jag Àlskade Wicked Game, första delen i denna duologi, lÀste den förra Äret. Det var en av förra Ärets bÀsta böcker. SÄ jag blev sÄ glad nÀr fortsÀttningen dök upp hemma i brevlÄdan.

Guessing game kommer inte riktigt upp till samma nivÄ som Wicked game gjorde men den Àr inte lÄngt ifrÄn. Det Àr fortfarande en vÀlskriven, spÀnnande och intressant psykologisk thriller.

I den hÀr boken hade jag lite svÄrt för Jack. Han kÀnns liksom nÄgot överlÀgsen alla andra, som om han Àr bÀttre Àn alla andra. Och jag förstÄr inte heller hans besatthet av Shadia. Men det Àr vÀl sÄ ibland har man svÄrt att slÀppa vissa saker.

NÀr jag började lÀsa mÀrkte jag att jag hade glömt en del av förra boken, minns att jag Àlskade den. Men nÀr jag sen kom in i boken var det inga problem att minnas. Det var inte sÄ svÄrt att lista ut den hÀr biten med stalkern.

InlÀgg senast uppdaterat: 28 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇