Bokrecension: Genom dina ögon av Stephenie Meyer

Beräknad lästid: 3 minuter ⏳

Hejsan!

Läste ut boken genom dina ögon igår tror jag det var och då tänkte jag det var passande och skriva bokrecensionen samma dag som filmrecensionen på filmatiseringen av boken.

Jorden har invarderats av Själarna, en ras som tar över och kontrollerar människornas sinnen.

När Melanie Stryder tas till fånga är hon övertygad om att det betyder slutet. Hennes kropp ges till Vandraren, en av de invandrande Själarna, som inte hade väntat sig att möta motstånd från den tidigare ägaren.

Istället för att bara försvinna och ge upp sitt medvetande visar Melanie Vandraren bilder av Jared, mannen hon älskar och som hittils lyckats hålla sig gömd. Det är omöjligt för Vandraren att skilja på sina och Melanies känslor och snart åtrår hon en man hon aldrig mött.

Hotet från de andra Själarna gör vandraren och Melanie till ovilliga allierade och tillsammans ger de sig av på en farlig färd för att finna mannen de båda älskar.

Denna bok är så bra, det var andra gången jag läste den men det är absolut inte den sista. Som jag skrev om filmen: Wow!
Boken är en av mina super favoriter bland böcker. Jag bara älskar att med boken att göra. Stephanie Meyer är verkligen en skicklig författare. När jag först såg boken för några år sedan var jag inte alls sugen på att läsa den.

Jag hade hört att den var dålig och inte alls värd att läsa så jag tänkte inte mer på det. Men sen köpte jag boken till en kompis i födelsedagspresent och hon tyckte den var jätte bra. Så då tänkte jag att den kanske var värd att läsa ändå.

Sen kommer jag inte riktigt ihåg hur jag kom över boken, om jag köpte den eller lånade, jag tror faktiskt att jag köpte den till min syster men jag är inte helt säker. Men huvudsaken är att jag läste den och jag ångrar mig inte en sekund.

Jag tycker verkligen alla borde läsa Genom Dina ögon. Den är helt underbar!

Jag älskar verkligen historien och allt! Rekommenderar boken.

Inlägg senast uppdaterat: 5 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇