Bokrecension: Du är inte ensam av Joakim Lundell

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Du är inte ensam
Författare: Joakim Lundell
Bokförlag: Lind&Co
Ålder (vad jag tycker): Från 15 år
Antal sidor: 191 sidor
ISBN: 9789177793281
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.09
Första meningen i boken: Det är två dagar kvar tills vi ska åka.

Baksidestext

Om Joakim Lundell in Monster gjorde upp med barndomsåren och sin mamma, så berättar han i Du är inte ensam för första gången om hur det är att leva med diagnoserna Aspergers syndrom och ADD.

Men här växer det också fram en berättelse om hur Joakim och frun Jonna Lundell, under en tid då de båda är skuldsatta och arbetslösa, bestämmer sig för att bli större och mer inflytelserika än Sveriges samtliga tv-produktionsbolag och hur de mot alla odds faktiskt lyckas med det.

Mitt omdöme

Jag gillade inte den här boken alls, det kändes som att Joakim bara ville släppa en ny bok för att pricka av den punkten från 1000-saker-innan-jag-dör-listan. Han berättade samma saker som i det första boken fast ur en annan synvinkel, från diagnosernas perspektiv.

Jag gillar att diagnoser uppmärksammas och allt det där, men den här boken kändes bara som “det här har jag redan läst en gång”. Det är klart att det måste varit tufft för honom och Jonna men det hade redan tagits upp i första boken.

Jag tyckte mycket bättre om första boken!

Inlägg senast uppdaterat: 8 mars, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇