Bokrecension: Den spanska spionen

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Den spanska spionen
Författare: Tony Bradman
Bokförlag: Argasso
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 12 Ă„r
Antal sidor: 90 sidor
ISBN: 9789188577139
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.0

Baksidestext

Unge Will Shakespeare kan inte tÀnka pÄ annat Àn teater, och nÀr en grupp resande skÄdespelare kommer till stan tillbringar han snart varje ledig stund tillsammans med sina nya teatervÀnner.

Hemma kĂ€mpar Wills familj med problem som skapar allt vĂ€rre konflikter mellan hans förĂ€ldrar. Det enda Will önskar Ă€r att fĂ„ ansluta sig till skĂ„despelarna och fly frĂ„n sitt fĂ€rglösa smĂ„stadsliv, men en mystisk ung man pĂ„ teatern vĂ€cker oro i truppen


Omdöme

Jag gillar boken! Den Àr bra skriven och har en bra handling. Jag gillar att det handlar om en fiktiv William Shakespeare och att det i slutet knyter ihop vÀldigt bra. Jag tycker Àven att boken Àr bra gjord i sin helhet. Den har fint omslag, bra skriven och en bra handling. Men den Àr inte mer Àn en medelbra bok.

Och det tror jag beror pÄ att den Àr lÀttlÀst, för min del i alla fall. Jag tror att det gick lite för fort fram men samtidigt Àr den bra för de som inte kan/vill lÀsa lÄnga böcker, utan lÀttlÀst. Jag tycker att det Àr en bra bok men inte mer Àn sÄ.

Den Àr absolut lÀsvÀrd om man gillar lÀttlÀsta böcker men om man Àr en mer van lÀsare som vill ha en lÀngre bok, dÄ kanske man ska vÀlja en annan.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇