Bokrecension:Recension – Rädda mig inte

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel: Rädda mig inte!
Originalets titel: Unravel me

Författare: Tahereh Mafi
Serie: Juliette #2
Språk: Svenska
Förlag: Ponto Pocket
Sidor: 399

Handling: Juliette har flytt till den underjordiska basen Omega Point. Det är en bas där det finns andra som henne, andra med gåvor även om ingen av dem har en lika smärtsam gåva som Juliette själv. På Omega Point måste Juliette lära sig kontrollera sin gåva så hon är förberedd inför kriget som väntar. Kriget mellan rebellerna och Warner och de andra som styr. Warner som vill ha Juliette mer än han vill ha något annat.

Karaktärer: Efter att läst Falla sönder så slutade jag helt vara team Adam och gick istället över till team Warner även om han är “ond”. Och i den här boken bara växer mitt hat för Adam. Samtidigt som jag börjar ogilla Juliette. Men jag gillar på något sätt att jag ogillar henne så det är nog meningen att man ska göra det. 😛 Men asså Warner! Jag älskar Warner! <333 Och tycker så synd om honom! 🙁

Tankar om boken: Den här boken började väldigt seg och det hände egentligen inget för än ungefär vid mitten av boken även om den riktiga spänningen kom först i slutet. Och när det väl blev spännande då blev det spännande! Avslöjanden och stora händelser är att vänta en bit in i boken. Tahereh Mafis språk håller sig även här väldigt bra och den här, precis som den första boken är väldigt exakt och även lite sensuell i sina beskrivningar.

Inlägg senast uppdaterat: 14 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇