Bokrecension:Recension – Prodigy

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Prodigy
Originalets titel: Prodigy
Författare: Marie Lu
Serie: Legend #2
SprÄk: Engelska
Förlag: Penguin
Sidor: 356

Handling: Det har gÄtt nÄgra dagar sen June och Day flydde frÄn Republiken. Day Àr skadad sÄ de blir tvungna att söka upp the patriots (rebellerna) för att fÄ hjÀlp, men de gÄr bara med pÄ att hjÀlpa Day och June pÄ ett villkor, att de hjÀlper dem att döda Anden, han som precis fÄtt Àrva makten över hela republiken frÄn sin nu döde far.

KaraktÀrer: Oooo vad jag gillar Anden, han e sÄ cool. Han bara accepterar makten och försöker göra vad han kan fast han Àr sÄ pass ung. SjÀlvklart gillar jag Àven June och Day, Àven om jag gillar June mer. Om man bara kunde vara lika cool som henne. :3

KaraktÀrerna Àr vÀldigt genomtÀnkta och jag gillar dramat som skapas mellan dem Àven om det kanske Àr lite pÄ grÀnsen till överdrivet.

Tankar om boken: Efter att ha lÀst Legend, första boken i serien, sÄ hade jag ganska höga förhoppningar pÄ den hÀr boken, vilket den tyvÀrr inte riktigt nÄdde upp till. Den var ganska trÄkig i början, det hÀnde saker men det var ÀndÄ inte direkt spÀnnande. SpÀnningen kom först ungefÀr efter halva boken och dÄ öka den kraftigt. Helt plötsligt gick boken frÄn trÄkig till jÀtteintressant. Det blev Àven ett bÀttre flyt i sprÄket nÀr man vÀl kommit in i boken. NÄgot som Àven rÀddade vad jag tyckte om boken var slutet. Utan att sÀga för mycket sÄ kan jag bara sÀga att allt tog en kraftig vÀndning och dÀrför ser jag verkligen fram emot att lÀsa den sista delen i serien.

InlÀgg senast uppdaterat: 14 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇