Bokrecension:”I Skymningslandet”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

I Skymningslandet
Författare: Astrid Lindgren
Bokförlag: Novellix
Ålder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 6 Ă„r
Antal sidor: 19 sidor
ISBN: 9789175890678
Finns hos: Adlibris / Bokus
Goodreads-betyg: 3.83
Recensionsexemplar: Nej!

Baksidestext
Det var i skymningen. Borta i vrĂ„rna var det alldeles mörkt. Jag ville inte tĂ€nda lampan, för jag hade just hört mamma sĂ€ga det dĂ€r till pappa ute i köket, och jag lĂ„g och funderade pĂ„ om jag verkligen aldrig skulle kunna gĂ„ mer, och jag tĂ€nkte pĂ„ metspöet, som jag hade fĂ„tt pĂ„ min förra födelsedag, och som jag kanske aldrig skulle fĂ„ anvĂ€nda, och – ja, det kan vĂ€l hĂ€nda, att jag grĂ€t lite. DĂ„ hörde jag en knackning pĂ„ fönstret.

Vad tycker jag?
Jag gillar boken! Jag kommer ihÄg nÀr mamma och pappa lÀste denna bok för mig nÀr jag var liten. DÄ gillade jag den inte sÄ mycket. Den var för tjatig. Men nu gillar jag den verkligen! Nu nÀr jag Àr vuxen kan jag se hur fin den egentligen Àr, som alla Astrids böcker. Jag gillar fantasin i boken och att boken Àr vÀldigt fint skriven. Det var nÀstan sÄ jag fÀllde en tÄr. Det Àr verkligen en bok i Astrid Lindgren-anda. Jag gillar ju alla böcker och filmer av Astrid och jag blev inte besviken denna gÄng heller.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇