Bokrecension:Hannas höstbok av Marie Oskarsson

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Titel:Hannas höstbok
Författare: 
Marie Oskarsson
Genre: Ungdomsbok
Handling: När Hanna kommer tillbaka till skolan efter sommarlovet är allt som vanligt igen. Hon och hennes bästa vän Matte är kompisar igen, och Hanna har även fått en ny kompis, Elin, som dök upp under Hannas ensamma sommarlov med popmusik, färgglada kläder och ett glatt humör. Så nu är de tre!
Men hur ska Hanna göra när hennes pappa erbjuder en resa till Venedig och hon bara får ta med en kompis? Vem ska hon välja??
Matte, som har varit hennes kompis i evigheter men som svek och lämnade henne under sommarlovet, eller Elin, som räddade sommarlovet från att bli en mardröm?

Det här är en trevlig bok utan något uppenbart “problem”. Visst finns det småproblem, men ingenting riktigt allvarligt, som i den förra boken(Hannas nattbok).
Den är personlig och  roligt skriven, och jag gillar de små texterna som ser handskrivna ut som finns i kanten av varje sida.
Jag rekomenderar boken när man vill ha en lugn, inte så dramatisk bok.
Betyg:Hannas höstbok är bra, men inte någon riktig sträckläsare. Jag ger den 3 1/2 av 5 möjliga.

Inlägg senast uppdaterat: 14 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇