Bokrecensioner: Utmaningsboken!

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Jag hade inte kunnat lÀsa en mer passande bok under julhelgen Àn Dash och Lilys utmaningsbok. Den utspelar sig i ett juligt New York inne i en bokaffÀr dÀr Dash hittar en röd anteckningsbok. I anteckningsboken utmanar en tjej vid namn Lily den som hittar boken att utföra ett visst uppdrag. Dahs lÀmnar ytterligare en utmaning till (Lily) och sÄ Àr spelet igÄng. Genom anteckningsboken börjar en vÀnskap byggas upp mellan dem. Men vad kommer att hÀnda nÀr de möts i verkligheten?

Ni kanske redan vet om det men jag sĂ€ger det en gĂ„ng till: Rachel Cohn och David Levithan Ă€r SUVERÄNA författare. Kanske bland de bĂ€sta ungdomsförfattarna jag kĂ€nner till. Deras tredje författarsamarbete Ă€r ocksĂ„ det allra bĂ€sta. Utmaningsboken Ă€r ett Ă€ventyr som helt klart förgyllde min jul. Författarna har ett klyftigt och intressant sprĂ„k med mĂ„nga roliga detaljer och historien Ă€r bĂ„de spĂ€nnande och fartfylld. Den ultimata julboken!

Deras tidigare böcker: 
Nick och Norahs oĂ€ndliga spellista 
Naomi och Elys kyssförbudslista Skrivet av Elin Kategorier: 14-14+JulKĂ€rlekVĂ€nskap

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇