Bokrecensioner: UNDER DIN HUD

BerĂ€knad lĂ€stid: 4 minuter ⏳

I tisdags lÀste jag ut Under din hud av Melissa Marr och jag mÄste bara sÀga att den första var bÀttre men denna var helt okej. Jag har vÀldigt svÄrt att se personerna och platserna framför mig och dÄ tycker jag inte de Àr lika roligt att lÀsa en bok för man vill ju se sin egen bild av platserna eller i alla fall jag.
Men endÄ mÄste jag sÀga att berÀttelsen Àr spÀnnande med sina konstiga sÀtt som olika personer dras till varandra, alla olika hov och personer i dem.

Handling;

Hon fanns i hans blod,
lika mycket som han
fanns under hennes hud.

Genom att tatuera sig vill Leslie markera en vĂ€ndpunkt i sitt hittils sĂ„ struliga tonĂ„rsliv. Men tatueringen binder henne istĂ€llet sammman med mörkrets makter i det Ă€lvriket hon levt helt ovetande om. Hennes bĂ€sta vĂ€n Aislinn har in i det sista undanhĂ„llit Leslie sin egen vĂ€l bevarade hemlighet. Och nu kommer Aislinns varningar för sent. Leslie blir en bricka i ett farligt spel dĂ€r tvĂ„ mĂ€n Ă€r ohjĂ€lpligt bundna till henne
.

Detta Àr vad som stÄr pÄ baksidan av boken för jag tÀnkte att Elin sÀkert vill skriva lite om den för detta Àr en bok jag tror Àr lite mer i Elins stil Àn min.

Jag kan ju ocksĂ„ sĂ€ga att skolan började i torsdags Ă€ven om vi inte gjort nĂ„tt specielt eller haft nĂ„gra lĂ„nga dagar sĂ„ Ă€r det otroligt trĂ„kigt att vara dĂ€r, men jag Ă€r dĂ„ ledig tvĂ„ dagar nĂ€sta vecka för dĂ„ ska jag till danmark 😀

SÄ har jag ocksÄ lÀst tvÄ av Katarina Von Bredows böcker sen i tisdags, jag gillar de flesta böcker som hon skrivit men som Elin sÀger sÄ kan de bli lite mycket ibland men jag har sjÀlv tre favoriter och de Àr SyskonkÀrlek, Som jag vill vara och Hur kÀr fÄr man bli? och jag lÀste dÄ syskonkÀrlek och Som jag vill vara.

Just nu har jag ingenting och lĂ€sa och det Ă€r faktiskt vĂ€ldigt jobbigt alla böcker jag har Ă€r redan lĂ€sta en eller flera gĂ„nger och jag har inte hunnit gĂ„ till nĂ„n bokhandel eller gĂ„tt hem till Elin, men jag var faktiskt pĂ„ biblioteket i torsdags men dĂ„ lĂ„nade jag ingen bok utan bestĂ€llde bara en vĂ€ldigt gammal film de Ă€r sĂ€kert nĂ„n som har sĂ€tt den den heter En KĂ€rlekshistoria om de Ă€r nĂ„n som sĂ€tt den sĂ„ skriv gĂ€rna va ni tyckte om den för jag har hört att den Ă€r ganska sorlig, min kompis började grĂ„ta för hon tyckte trailern var sĂ„ fin. 😀

Kramar Klara

PS. Det kommer en tredje bok om Aislinn och Leslie som pÄ engelska heter Fragile Eternity och om man söker pÄ Melissa Marr pÄ google sÄ kommer man till en sida med en ganska konstig trailer till en film om mer en ögat ser sÄ vi fÄr se om de kanske blir en film om böckerna.

PS igen. Jag har aldrig skrivet sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt hahah 😀 (stolt)Skrivet av Klara Kategorier: FilmerHemligheterKlaraKlassikerKĂ€rlekövernaturligt

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇