Bokrecensioner: Mini gossipgirl

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

NÀr Stella och Lolas mamma, som Àr en vÀrldskÀnd supermodell, hittar en ny man tvingas de överge London och alla vÀnner för att flytta till Manhattan. Den nya mannen har tvÄ barn i samma Älder som Stella och Lola nÀmligen Cate som Àr 14 som Stella och Andie 12 precis som Lola. Till en början gÄr allt bra, men Cate och Stella börjar brÄka om ledarplatsen i Cates populÀra gÀng och Andie och Lola Àr helt olika varandra. SmÄkrig sÀtts igÄng och nÀr deras förÀldrar avslöjar att de ska gifta sig blir det bara vÀrre.

Det kĂ€nns lite orealistiskt med tolvĂ„ringar som smiter in pĂ„ kĂ€nda mode visningar och har seriösa samtal med vĂ€rldskĂ€nda modellagenter och fjortonĂ„ringar som trippar omkring i högklackat och Marc Jacobs klĂ€nningar hela dagarna. Annars sĂ„ skulle jag kalla detta för en Gossipgirl för de yngre. Den handlar om lite yngre tjejer pĂ„ upper east side med liknande brĂ„k och lömska spel som i gossipgirl.Skrivet av Elin Kategorier: FamiljeproblemVĂ€nskap

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇