Bokrecensioner: Klubb död

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Tredje boken om Sookie Stackhouse är precis lika underhållande som de tidigare. Sookie har tröttnat på sin vampyrpojkvän Bill som bara sitter framför datorn. När han plötsligt försvinner en dag berättar Eric att Bill blivit kidnappad. Sookie beger sig tillsammans med varulven Alcide till Jackson för att leta efter ledtrådar. Där hamnar de på Klubb död, en klubb för övernaturliga varelser som hamnskiftare, varulvar och vampyrer. Men när alla spår verkar leda till Jacksons vampyrkonung visar sig uppdraget bli mycket svårare än de anat, för att inte tala om räddningsexpeditionen.

True blood är som gjort för sega dagar då regnet vräker ner och denna blev en riktig sträckläsare. Efter att ha läst tre delar tycker jag helt klart att detta är en av de bättre vampyrserierna. Klubb Död påminde mig mycket om Levande död i Dallas (del två) men den är inte sämre för det. Tvärtom tycker jag bättre och bättre om Sookie för varje bok och det känns som att det är mycket mer girl-power nu än i den första.

Skrivet av Elin

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇