Bokrecensioner: Innebandy piraterna

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Nej, det hÀr var helt enkelt inte min grej. Jag Àr inte den sportiga typen och för att gilla Innebandypiraterna mÄste man verkligen Àlska sport.
Den handlar om Anton som Àr med i TÄgaborgs joniorlag i innebandy. Men detta blir sista sÀsongen för laget, de bÀsta i laget har redan blivit erbjudna platser i elitlagen. Ett tag tror Anton att det Àr över för laget, tills Emil berÀttar om den nya tÀvlingen Floorball World Tour, en serie turneringar dÀr man kan vinna miljoner i prispengar. Med nya mÄl och drömmar Äker laget ut i vÀrlden för att möta andra lag i den hÄrda kampen om prispengarna och kanske en framtida karriÀr.

Som sagt Ă€r detta en riktig bok för sportnördar, folk som verkligen förstĂ„r sig pĂ„ sport. SjĂ€lv var det mycket jag inte förstod och jag tycker inte att det var sĂ„ intressant heller utan tröttnade mĂ„nga gĂ„nger. Jag tror sĂ€kert att mina vĂ€nner som gillar sport och innebandy Ă€ven skulle tycka om Innebandypiraterna, eftersom den handlar om nĂ„got de förstĂ„r, nĂ„got de pĂ„ nĂ„got sĂ€tt Ă€r en del av. Det var inte heller nĂ„got fel pĂ„ sprĂ„ket eller upplĂ€gget. Men sjĂ€lv tycker jag inte att det var nĂ„gon större fulltrĂ€ff.Skrivet av Elin Kategorier: 14+Sport

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇