Bokrecensioner: Helt unfreakingbelievable bra!

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Det är huvudpersonen Lennies och hennes bästis Sarahs favorituttryck i Himlen börjar här och en väldigt passande beskrivning på boken. Lennie har precis mist sin syster Bailey. Det är sommar och Lennie borde sörja, men när hon träffar Joe Fontaines, med de vackra ögonfransarna och som kan spela vartenda instrument i hela världen, blir detta svårt. Lennie dras mellan kärlek och sorg. När hon får reda på Baileys hemligheter blir det plötsligt trassligt med Baileys gamla pojkvän och Lennies vän Toby. Det blir en sommar full av kärlek, sorg, passion och vänskap.

Hur fin får en bok lov att vara? Stämningen är en blandning av Boy meets boy och If i stay, ni kan ju tänka er! Mega romantisk med förbjudna känslor, dramatik och stunder man vill rama in. Jag älskar detaljen med de handskrivna lapparna som Lennie strör omkring sig, och som gör boken så unik. Omslaget kan ju inte bli tjejigare, men det kan inte heller boken. Det passar perfekt för historien (bättre än det engelska) och jag älskar det.

Ja, detta är helt klart en fullpoängare och jag föreslår att alla ni romans-slukare kastar er över Himlen börjar här så fort ni bara kan, ni kommer inte att bli besvikna!Skrivet av Elin Kategorier: 14-14+Elins FavoriterFamiljeproblemKärlekMusikSommarSvekVänskap

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇