Bokrecensioner: Fruset blod – Richelle Mead

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Jag har precis börjat inse hur grymt bra Vampire Academy serien Àr. I helgen har jag strÀcklÀst tvÄan och sedan börjat pÄ trean helt utan paus. Det Àr sÀllan jag lÀser böcker i samma serie pÄ raken men nu kunde jag inte hÄlla mig och Emmy Moréns dubbla liv fÄr vÀnta pÄ sin tur ett tag till.

Fruset blod Ă€r andra delen i serien och minst lika spĂ€nnande som ettan. HĂ€r börjar en grupp Strigoi mörda kungliga moroi. FruktansvĂ€rt, men för Vampire Academy eleverna betyder det ett helt jullov i en stor stuga vid bergen dĂ€r de kan Ă„ka skidor och bara slappa.
Roses liv kunde ha varit toppen om inte Christian och Lissa skulle gulligullgulla hela tiden

hon riskerade att förlora Dimitri

Mason var störtförĂ€lskad i henne

(vĂ€rst av allt) en gammal och lĂ€nge hatad familjemedlem kom pĂ„ besök

Etersom det Àr del tvÄ i en serie vill jag inte avslöja för mycket av handlingen. Jag blev helt uppslukad av berÀttelsen och mÀrkte knappt hur antalet sidor minskade pÄ bokens högersida. Innan jag lÀste Vampire Academy trodde jag att jag skulle ogilla detta med Dahmpirer, Moroi och Strigoi, men det Àr snarare det jag Àlskar med serien. Nu har jag satt tÀnderna i trean, Àr redan en tredjedel in i den och en recension börjar redan ta form i mitt huvud. Förhoppningsvis lÀser jag ut den imorgon!
Kramar
Elin
Skrivet av Elin Kategorier: 14+KĂ€rlekSpĂ€nningVampyrerVĂ€nskap

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇