Bokrecensioner: För evigt

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Böckerna om Sam och Grace är något av det vackraste inom paranormal-romance genren. Författaren Maggie Stiefvater försöker aldrig krångla till historien med överdrivna detaljer, twister och effekter utan skriver tvärtom äkta, avskalat och realistiskt. Så realistiskt det går att få en historia om människor som förvandlas till vargar om vintrarna. Även om detaljer och händelser från de tidigare böckerna har glömts bort med tiden tycker jag att den avslutande delen För evigt ger mycket mer än vad jag kunnat förvänta.

Sam och Grace kärlekshistoria fortsätter, efter tre böcker har jag blivit rätt bekant med den och stundtals är den på gränsen till uttråkande. Men det finns så mycket annat bra i böckerna att kärlekshistorien nästan blir ointressant. Jag älskar alla nya karaktärer som smugit sig in under historiens gång. Hur flockens existens hänger på en skör tråd i hotet från människorna och deras sökande efter en utväg, att kunna vara människor för gott. Det är vackert och innerligt med ett stänk av melankoli. Det är inte så att jag nu kommer att skriva hysteriska mejl till författaren tiggande om en fortsättning. Utan det här är perfekt, tre fina böcker nu med ett bra avslut. Jag kan inte bli mer nöjd.
Skrivet av Elin
Kategorier: Dark-Romance, Kärlek, övernaturligt

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇