Bokrecensioner: City of Fallen Angels

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Jag hade lovat mig sjÀlv att aldrig lÀsa City of Fallen Angels. Det Àr sant! The Mortal Instruments Àr min favoritserie och jag ville för allt i vÀrlden att den skulle fortsÀtta att vara det. Tredje boken, City of Glass, har det perfekta slutet och dÀrför förstod jag inte vad en fjÀrde bok skulle vara bra för. Men, en kompis övertalade mig att lÀsa City of Fallen Angels och nu kan jag inget annat Àn tacka henne.

Precis som de tidigare böckerna Ă€r den hĂ€r full av action och överraskningar. Att jag tyckte sĂ„ mycket om den var mest pĂ„ grund av min nördighet till serien. Det var kul att Ă„terse alla underbara karaktĂ€rer och se hur deras liv fortsĂ€tter. Eftersom “The Mortal War” Ă€r över, Ă€r boken egentligen helt onödig och jag hĂ„ller fast vid att City of Glass har det perfekta slutet. ÄndĂ„ tyckte jag att storyn höll och efter fyra böcker har den Ă€nnu inte tappat mĂ„ttet!

Femte delen City of Lost Souls kommer ut i maj. Jag vill Ă€ven lĂ€sa Clockwork Angel som Ă€r första delen i Cassandra Clares andra serie The Infernal Devices. Om ni Ă€nnu inte lĂ€st den hĂ€r serien, gör det!Skrivet av Elin Kategorier: 14-14+Dark-Romanceengelska böckerFantasyMagiSpĂ€nningÄnglarövernaturligt

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇