Bokrecensioner: Ängeln

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Bali Rais bok ängeln var riktigt riktigt bra måste jag säga. Han har innan skrivit (o)planerat bröllop som blev en succé i många länder. Jag började på den men tröttnade snart eftersom jag redan hade läst en del böcker om tvångsgifte och var ganska trött på det.
Men Ängeln däremot var ruskigt bra.Handling:Åtta månader efter att Sophie försvinner spårlöst på en musikfestival bestämmer sig Sophies vän Jit att leta reda på henne själv. Polisen har försökt men ingenting hittat. Jit och Sophies bästa vän Jonna börjar rota i fallet. Snart upptäcker de att fler tjejer har försvunnit och inte bara det, vad är det för mystisk kult alla talar om?
Jag älskade verkligen den här boken. Trots att det långa sökandet kan verka långtråkigt sitter du som bunden och bläddrar. Hokus pokus och du är i slutet! Med jämna mellanrum får man även följa Sophies mördare/kidnappare vilket gör det hela ännu mer spännande. Och ibland får man se tidigare minnen av Sophie och Jit. En thriller du verkligen du verkligen dras med i.Skrivet av Elin Kategorier: 14+BoktipsDeckareElins FavoriterKärlekSpänningvåld

Inlägg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇