Bokrecension:Bläckmagi av

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Jag läste den här för jättelängesedan, men det har bara inte blivit av att jag har recenserat den. Jag har ingen aning om varför, men här kommer den i alla fall:

(Älskar omslaget, så otroligt fint!)
Originaltitel: Tintenblut
Författare: är 54 år och kommer ifrån Tyskland
Genre: fantasy
Antal sidor: 665
Handling:

I Bläckhjärta, den första boken, utspelar sig handlingen i vår värld. I Bläckmagi utspelar sig allt i en annan värld, Bläckvärlden. Det är ett ställe fullt med älvor, riddare och magi. Men det finns också mycket ondska och grymhet – kanske för mycket, inser Meggie när hon väl kommer dit. Och snart är inte bara hon själv, utan hennes mamma och pappa i fara – och allt är Meggies fel.-Bläckmagi är mycket mer åt fantasy-hållet än Bläckhjärta. Den känns även mer allvarlig och farofylld än den första. Den är också överraskande sorglig!Jag måste erkänna att jag tycker Bläckhjärta var mer spännande och fastnade mer i den. Men Bläckmagi är fantastiskt välgjord och noggrant uppbyggd – dessutom är beskrivningarna vackra. En smula kärlek gör den inte direkt sämre! Jag tror definitivt att jag ska läsa nästa del i serien, Bläckdöd.

Betyg: 4/5

Inlägg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇