Bokrecension: Vi bad aldrig om vingar

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Vanessa Diffenbaugh har skrivit en söt historia som heter Vi bad aldrig omvingar.. Det handlar om en mors kĂ€rlek till sina barn, en mors tilllkortakommanden, en mors hopp om att saker och ting kan bli bĂ€ttre; det handlar om vad kĂ€rleken Ă€r beredd att göra, bĂ„de sĂ„dant som synes hĂ„rt men som Ă€r nödvĂ€ndigt och sĂ„dant som Ă€r varmt och mjukt. 

  Letty har tvĂ„ barn, som hennes förĂ€ldrar tar hand om, de bor alla tre hemma hos dom. Letty har tre jobb för att kunna försörja sig sjĂ€lv, sina barn och sina förĂ€ldrar. En dag lĂ€mnar Lettys mamma Letty och barnen och beger sig till Mexico för att hĂ€mta hem Lettys pappa som Ă„kte ner för att ta hand om sin mor. Den resan kommer att förĂ€ndra tillvaron för dom allihop och Letty mĂ„ste börja ta sitt förĂ€ldraansvar, nĂ„got hon egentligen inte klarar av. Hur detta gĂ„r, hur livet utvecklar sig för Letty och barnen, det Ă€r det boken handlar om. Man fĂ„r en inblick i hur utsatta barns vardag kan te sig, hur en vilsen mor tĂ€nker. Boken Ă€r inte direkt nĂ„gon djupare typ av litteratur – storyn har sina tillkortakommanden och ibland en viss brist pĂ„ trovĂ€rdighet – men Ă€r man ute efter en lĂ€ttsmĂ€lt bok under regniga höstdagar, sĂ„ passar denna utmĂ€rkt.

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇