Bokrecension: Verklighetsprojektet

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Verklighetsprojektet
Författare: Isabella Nilsson
Förlag: X Publishing

Verklighetsprojektet Ă€r egentligen inget annat Ă€n en Ă„rsredovisningsrapport gĂ€llande klient nr. 920503. En klient som har tappat trĂ„den och som O’boypaketet, T-shirten med maratontryck, John Blund och alla de andra gör sitt bĂ€sta för att försöka Ă„terförankra lite bĂ€ttre i verkligheten. Hela historien har faktiskt gett den ihoplimmade glaskaraffen magsĂ„r. Och frĂ„gan Ă€r vilken sida Fröken Missmod egentligen stĂ„r pĂ„? Man kan nĂ€stan tycka att hon mer har stjĂ€lpt Ă€n hjĂ€lpt ibland.

Verklighetsprojektet Àr en annorlunda bok om livet. En bok om att flytta hemifrÄn, den hÀrliga men ack sÄ svÄra kÀrleken och om att försöka hitta sin trÄd igen. FÄ lite fotfÀste.

Precis liksom livet Àr ibland sÄ Àr det inte nödvÀndigtvis sÄ att man kommer sÄ dÀr jÀttelÄngt som man hade tÀnkt sig, i alla fall inte rent fysiskt. Ibland hamnar man rent utav dÀr man började igen. Omgivningarna ser ungefÀr likadana ut som de gjorde i starten. Men det betyder inte att man inte har gjort en vindlande, svindlande resa ÀndÄ. Eller att man Àr likadan inuti. Inte alls.

Verklighetsprojektet passar framför allt lite Àldre tonÄringar och unga vuxna som vill lÀsa nÄgot kul som samtidigt utmanar lite. Som kanske stÄr pÄ tröskeln ut i livet och kÀnner att trÄden glider en smula i handen pÄ dem. Verklighetsprojektet Àr en underlig liten bok som fÄr dig att suga pÄ varenda mening. VÀnda och vrida pÄ hÀndelserna. Grubbla. Och det Àr ingen dÄlig bedrift det.

KĂ€lla: https://bookiecookiez.wordpress.com/2012/02/03/verklighetsprojektet/

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇