Bokrecension: Tigertrubbel

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Tigertrubbel
Författare: Lucy Courtenay
Förlag: B Wahlströms (tack för boken!)
Sidor: 207
Serie: Vilda #1
Originaltitel: Wild – Tiger Trouble

Handling:
Tori och Taya Ă€r tvillingar, fast olika i allt förutom sitt identiska yttre. Men de har en sak gemensamt – de Ă€r bĂ„da inbitna djurvĂ€nner. Tur Ă€r det vĂ€l dĂ„ att tvillingarnas mamma tar hand om vilda och exotiska djur. Just nu delar familjen till exempel sitt hem med tvĂ„ tigerungar som har blivit vanvĂ„rdade av sin tidigare Ă€gare.

Att ha tigrar i huset Àr fantastisk, men nÀr systrarnas pappa blir allvarligt sjuk och mÄste sluta jobba sÄ kanske familjen inte lÀngre har rÄd att ta hand om tigerungarna!Enda rÀddningen tycks vara att starta en djurmodellsagentur. Men hur lÀr man busiga tvillingtigrar att gÄ fot?

Omdöme:
En hÀrlig och mysig bok! Den hÀr Àr kanske mest riktad mot Äldersgruppen 9-12 Är, men passar Àldre likasÄ. Det Àr lika kul att fÄ lÀsa om djur, jag Àr ocksÄ en mÀnniska som inte kan leva utan djur! Jag har 1 kanin, Adidas, och 2 marsvin, Siska och PÀrla, som jag delar med min bror.

Åter till boken; som sagt den kanske Ă€r riktad till de yngre, men det Ă€r skönt att ibland bara lĂ€sa en lite enklare, kortare bok Ă€n de tjocka, svĂ„rare böckerna som finns nu.
Ibland kÀndes det lite barnsligt och inte sÄ mycket allvar.

Slutet Àr en spoiler (enligt mig) sÄ jag vill gÀrna lÀsa nÀsta del och fÄ reda pÄ vad som hÀnde alla.

En bok som rekommenderas till djurÀlskare, de yngre men Àven de Àldre för en mysig, lÀttlÀst bok om hur det Àr att bo med vilda och exotiska djur i sitt hem!

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇