Bokrecension: The Carrie Diaries & Sommar i New York

BerĂ€knad lĂ€stid: 3 minuter ⏳

Jag har lĂ€st ut de 2 första delarna i serien om Carrie. innan Sex and the city,  under 2 dagar sĂ„ dĂ„ fĂ„r det bli 2 recensioner i en.

*********************************************************************

The Carrie Diaries

Titel: The Carrie Diaries
Författare: Candace Bushnell
Förlag: RabĂ©n & Sjögren (Tack för boken!)
Sidor: 428
Serie: The Carrie Diaries #1
Originaltitel: The Carrie Diaries

Handling:
Möt vÀrldens mest kÀnda Carrie som tonÄring. Hennes uppvÀxt har hittills varit ett stort frÄgetecken. Nu fÄr vi Àntligen veta allt!
The Carrie Diaries Ă€r den första boken av tvĂ„ om Carrie Bradshaw, kĂ€nd för miljoner mĂ€nniskor som huvudpersonen i Sex and the City. Carrie – en smĂ„stadstjej som lĂ€ngtar till New York – ska just börja andra Ă„ret pĂ„ high  
school Tills nu har hon varit supertajt med sina tjejkompisar, men sĂ„ gör Sebastian Kydd entrĂ© och allt stĂ€lls pĂ„ Ă€nda.
Med karaktÀrer som sÀtter sig direkt Àr The Carrie Diaries historien om hur en helt vanlig tjej blir sjÀlvstÀndig och hur hon utvecklas till en skarp skribent. Vi fÄr trÀffa hennes familj, lÀra kÀnna hennes bakgrund och vi fÄr veta hur det gick till nÀr hon började skriva.

Omdöme:
Jag har hört mycket om den berömda TV-serien om Carrie Bradshaw, men tyckte inte att det var nÄgot för mig. Men sÄ hittade jag den hÀr serien om henne innan tv-serien. Man fÄr reda pÄ hur hon började skriva och hur hon hade det med sin första kÀrlek.
Och det var bara en bonus nĂ€r jag upptĂ€ckte att The Carrie Diaries Ă€ven har blivit en Tv-serie. SĂ„ nu försöker jag hitta det första avsnittet och kolla pĂ„ det!

Carrie Àr en typisk tonÄrstjej och skulle faktiskt inte vilja vara i hennes stÀlle. För visst fÄr hon ett slags lyckligt slut men inte utan massa besvÀr pÄ vÀgen.
I början verkade Sebastian vara en okej karaktÀr, han var rolig och sÄ men nÀr det sedan (SPOILER!) hÀnder saker mellan honom & Carrie p.g.a av Lali (spoiler slut!) sÄ gillar jag honom inte mer.

SprÄket Àr hÀrligt och sidorna flyger förbi Àven om man inte tycker att det Àr en fantastisk bok, men man vill fortfarande veta vad som kommer att hÀnda Carrie och vad hon kommer att göra.

En bok som rekommenderas för de som gillar chic-lit och Àven tv-serien.

InlÀgg senast uppdaterat: 17 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇