Bokrecension: ”Systar i Jeans”- Ann Brashares

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

De fyra tjejerna Lena, Bridget, Tibby och Carmen är bästa vänner, så bra vänner att de nästan är som systrar. De har känt varandra enda sedan de var bebisar och de har alltid hållit ihop!

Nu är det första sommaren de är ifrån varandra. Lena ska till sin farmor och farfar i Grekland; Bridget (även kallad Bee) ska på fotbollsläger; Carmen ska spendera sin sommar med sin pappa och Tibby ska jobba. När Carmen ska packa sin väska och göra sig redo att åka till sin pappa är alla tjejerna där och hjälper henne. Tibby drar då fram ett par jeans som ligger längst bak i Carmens gaderob och provar dem. De sitter perfekt, tajt över rumpan och riktigt snyggt över låren, helt perfekta bara! Alla tjejerna testar dem också. De sitter perfekt på Lena och Bee också, nu är det Carmens tur att prova. De sitter perfekt! De är magiska! De bestämmer att jeansen ska skickas mellan dem, och jeansen blir en del av deras sommar!

Fyra tjejer. Ett par jeans. Och en sommar de sent kommer glömma.

Boken är en riktigt bra tjejbok och är bättre än va den låter! Jag har läst den flera gånger och är verkligen en av mina favoriter. Det finns även tre böcker och två filmer om denna serie!

Inlägg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇