Bokrecension: Som pesten av Hanne-Vibeke Holst

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Titel: Som pesten 
Författare: Hanne-Vibeke Holst
Förlag: Albert Bonniers Förlag
ISBN: 978-91-0017-718-8
Antal sidor: 846
Finns hos: Adlibris / Bokus

Recensionsexemplar frĂ„n: Albert Bonnies Förlag, stort tack!
Handling:LĂ€karen Karoline Branner flyttar med sin familj till GenĂ©ve för att arbeta med pandemibekĂ€mpning för WHO. Men pĂ„ kontoret möter hon ovĂ€ntat motstĂ„nd i den politiska organisationen, och hemma blir hennes man allt mer rastlös. Och sĂ„ kommer signalerna om en ny influensapandemi. 

Kommentar: Jag har inte lĂ€st nĂ„got av Hanne-Vibeke Holts innan. Den hĂ€r fick jag med mig pĂ„ ett event hos Albert Bonniers Förlag. Var klart intresserad av att lĂ€sa den.
Det mÀrks att författaren har gjort grundlig research inför den hÀr boken. Jag kÀnde att historien inte hade behövt vara pÄ nÀstan 900 sidor, det hon ville förmedla hade lÀtt kunnat berÀttas pÄ 500 sidor. Jag Àr inte sÄ jÀtteintresserad av politik men hÀr lyckats jag verkligen ryckas med. Hon vÀver ihop en komplicerad historia pÄ ett bra sÀtt utan att det blir för mycket av det eller att nÄgot av berÀttelsen skulle gÄ förlorad. KaraktÀrerna kÀnns trovÀrdiga. Men den dÀr Jesper, klarade inte av honom.

InlÀgg senast uppdaterat: 13 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇