Bokrecension: Siri

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Det Ă€r första gĂ„ngen jag lĂ€st nĂ„got av Lisa HĂ„gensen, men jag önskar jag hade “hittat” henne tidigare. Jag fick en förfrĂ„gan frĂ„n förlaget om att lĂ€sa hennes roman Siri

Vi befinner oss i ett dystopiskt Europa, vĂ€rlden Ă€r inte som den en gĂ„ng var, pĂ„ bĂ„de gott och ont. Man har försökt att fĂ„ slut pĂ„ alla krig genom att alla ska likna varandra, ha samma religion, bo i samma land och tala samma sprĂ„k. Men mĂ€nniskan hittar alltid pĂ„ orsaker till krig. Vi fĂ„r möta en grupp vĂ€nner som letar reda pĂ„ krigsförbrytare frĂ„n den ondskefulla rörelsen die Herrenvolk. Det Ă€r dock svĂ„rt att lĂ€gga krigets fasor bakom sig och gruppen splittras. Ska de överleva? Ska de Ă„terförenas? Är det möjligt att kĂ€rleken övervinner allt, att den kan förlĂ„ta det oförlĂ„tliga? Boken var mycket bra, bra flyt i handlingen, trĂ€ffsĂ€kert sprĂ„k, trovĂ€rdiga karaktĂ€rer – men det som störde var att det visade sig att Siri Àr en – visserligen – fristĂ„ende fortsĂ€ttning pĂ„ nĂ„gra andra romaner i en serie. Det störde mycket. Jag önskar jag lĂ€st de andra böckerna först, men om man gör det sĂ„ vĂ€ntar en otrolig lĂ€supplevelse!

InlÀgg senast uppdaterat: 15 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇