Bokrecension: Recension “Stugan är trång som en skokartong”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Stugan är trång som en skokartongFörfattare: Julia DonaldsonIllustratör: Axel SchefflerBokförlag: AlfabetaÅlder (vad jag tycker): Från ca 3 årAntal sidor: 24 sidorISBN: 9789150120523Finns hos: Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 4.17Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!

Baksidestext
Det var en gammal gumma en gång som tyckte att stugan var alldeles för trång. Hon klagade sin nöd för en klok gammal man: “Du måste hjälpa mig om du kan”. Och det gjorde han. Men på ett mycket ovanligt sätt…

Vad tycker jag?
Jag tycker boken är sådär. Det är inte perfekta rim, men det kanske beror på att det är en översättning, och jag gillar inte riktigt sättet boken är skriven på. Jag gillar handlingen och illustrationerna.
Handlingen är riktigt rolig! Och det är ju sant att ju fler man tar in i ett rum och sedan skjutsar ut alla igen så känns det ju större. Jag tycker att beskrivningarna kunde varit lite mer och bättre rim.
Annars är boken en helt okej barnbok!

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇