Bokrecension: Recension “Stad av skuggor”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Stad av skuggorFörfattare: Cassandra ClareBokförlag: Bonnier CarlsenÅlder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 15 Ă„rAntal sidor: 526 sidorISBN: 9789163875052Finns hos: Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 4.11

Första meningen i boken: “LĂ€gg av”, sa dörrvakten och lade armarna i kors över det muskulösa bröstet. 

BaksidestextDet Àr sommarlov och Clary Fray har Àntligen fÄtt med sig sin bÀste vÀn Simon till klubben hon gillar, Pandemonium. Men det blir allt annat Àn en vanlig utekvÀll och Clarys liv fÄr en helt ny vÀndning.
Clary blir vittne till hur tre ungdomar med mĂ€rkliga tatueringar dödar en kille inne pĂ„ klubben. Kroppen försvinner utan minsta blodspĂ„r och det Ă€r uppenbart att det bara Ă€r Clary som kan se mördarna. NĂ€sta dag dyker en av mördarna, Jace, upp pĂ„ samma fik som Clary och Simon. Den kvĂ€llen försvinner Clarys mamma spĂ„rlöst

Vad tycker jag?Jag tycker boken Àr bra! Det Àr absolut inte den bÀsta boken jag lÀst men absolut inte den sÀmsta. EmellanÄt gick den ganska segt och det var lite trÄkiga bitar men jag gillar överlag handlingen och allt runtomkring. Det Àr bra beskrivningar och jag tycker det Àr bra att de Àr i New York fast ÀndÄ inte. Jag gillar ocksÄ att det Àr en tvist pÄ slutet. Jag gillar dÀremot inte att författaren har dragit ut pÄ vissa saker. Boken skulle kunnat kortas ner med femtio sidor enligt mig. Men som sagt Àr den bra överlag och jag kommer antagligen lÀsa nÀsta bok ocksÄ!

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇