Bokrecension: Recension “Sally superstjärnan”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

Sally superstjärnanFörfattare: Anna Johansson
Bokförlag:
Idus förlagÅlder (vad jag tycker): Från ca 6 årAntal sidor: 52 sidorISBN: 9789175778648Finns hos: Adlibris / Bokus / IdusGoodreads-betyg: Första meningen i boken: Sally är i skolan.

BaksidestextSally älskar att sjunga. Hon är jätteduktig, kanske bäst i världen. En dag berättar fröken att ett barn ska få sjunga på skolavslutningen. Alldeles själv framför en stor publik.Sally vill! Men när Sally ska prova att sjunga inför klassen händer något konstigt. Orden vägrar att komma ut.Skolsyster säger att Sally har fått rampfeber. Vad är det? Och viktigast av allt… hinner Sally bli frisk tills det är dags för skolavslutning?

Vad tycker jag?
Jag tycker boken är okej! Den är inte jättebra men inte jättedålig. Den har en bra handling att få rampfeber och att inte kunna sjunga inför folk. Men det är något som gör att jag inte gillar den så mycket. Och jag kan inte sätta fingret på vad det är. Jag tycker om att boken är kort och lättläst för att yngre barn ska kunna läsa själva. Men som sagt fastnar jag inte riktigt för boken. Jag gillar även illustrationerna och de har väldigt fina färger. Titeln är också bra eftersom Sally gillar att sjunga och hon blir en superstjärna.

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇