Bokrecension: Recension “Nordiska gudar”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Nordiska gudar
Författare: Johan EgerkransBokförlag: B WahlströmsÅlder (vad jag tycker): FrĂ„n 10 Ă„rAntal sidor: 159 sidorISBN: 9789132164118Finns hos: Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 4.33

Första meningen i boken: I begynnelsen – innan vĂ€rlden fanns, innan mĂ€nniskorna och gudarna – var bara Eld, Is och Intet.
BaksidestextEn vÀrld född ur is och eld.Nio riken dÀr jÀttar, vidunder och gudar lever i vÀrldstrÀdets skugga.En storslagen kamp mot ett oundvikligt öde.
Vad tycker jag?Jag tycker boken Ă€r bra och intressant men det Ă€r ganska mĂ„nga svĂ„ra ord. Det blir ocksĂ„ ganska rörigt med alla namn och barn till den jĂ€tten som Ă€r mamma till en annan osv. Det blir ganska rörigt. Jag ÄLSKAR illustrationerna, de Ă€r bara underbara! Jag tycker det Ă€r ganska lĂ€tt beskrivet men med svĂ„ra ord. Det Ă€r lĂ€tt pĂ„ sĂ„ sĂ€tt att det Ă€r bra beskrivet om alla gudar. Jag tycker ocksĂ„ att det Ă€r bra med illustrationerna för det styrker faktan, t.ex att Oden bara har ett öga.Det blir som sagt ganska rörigt men det tycker jag att alla böcker om gudar blir eftersom det Ă€r invecklat.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇