Bokrecension: Recension “Nevermoor – Morrigan Crows magiska förbannelse”

Beräknad lästid: 2 minuter ⏳

BaksidestextMorrigan Crow är född med en förbannelse. Alla vet att hon för otur med sig. Hon får skulden för allt dåligt som händer: från hagelstormar till hjärtattacker och misslyckad sylt. Men det värsta med förbannelsen är att hon kommer att dö på sin elfte födelsedag. I sista stund räddas hon undan dödens käftar av den fantastiske Jupiter North. Han tar med henne till den myllrade stad Nevermoor.Hon tror att allt har löst sig, men det är bara början. Jupiter har valt ut Morrigan som kandidat till Wundersamfundet, Nevermoors mest svåråtkomliga skola. Hon ska tävla mot hundratals andra barn i farliga prövningar. Alla har en extraordinär talang av något slag.Men Morrigan? Vad är hennes talang? Har hon ens någon?Om hon inte klarar prövningarna blir hon utkastad ur Nevermoor – och då kan hon inte undkomma sitt dödliga öde…
Vad tycker jag?Jag ÄLSKAR Morrigan Crow och Nevermoor! Jag är mållös nu efter att jag läst ut boken. Boken är spännande och jag vill bara bläddra till nästa sida hela tiden. Språket är magiskt, hela boken är magisk!Recensionen blir inte mycket bättre än såhär, Årets bästa bok!Denna bok kvalar nästan in på Topp fem någonsin!

Inlägg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag på 1MiljonBoktips.se 😲
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du måste bekräfta din prenumeration via e-post för att delta i tävlingen. Vi skickar aldrig skräppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda på mer i vår Integritetspolicy.

Har du läst någon bok som är nämnd i inlägget? Lämna din recension nedan 👇