Bokrecension: Recension “Morten har en morfar…”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Morten har en morfar
Författare: Ulf C EbelingIllustratör: Ulf C EbelingBokförlag: Visto förlagÅlder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 3 Ă„rAntal sidor: 34 sidorISBN: 9789178850181Finns hos: Adlibris /BokusGoodreads-betyg: 2.00Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!

Baksidestext
Det hÀr Àr en bilderbok. Men, det fattas saker pÄ bilderna. Morfar och hans lille drÀng ser sakerna, tillsammans. Du kanske ocksÄ kan se dom om du har lite fantasi.
I morfars vÀrld sitter fortfarande mormor med vid kaffebordet. Djuren och gÄrden ska fortfarande ha sin dagliga tillsyn. Det Àr mÄnga sysslor pÄ en liten gÄrd. Hit Àlskar lille Morten att komma och leka tillsammans med morfar. Som att sköta en bondgÄrd med alla lÄtsasdjur. Morfar Àr rolig att leka med tycker Morten. Men i morfars vÀrld kanske det inte Àr en lek?
Följ med Morten pĂ„ hans besök till en plats som egentligen inte finns, eller
?
En bilderbok för lagom smÄ vuxna och lagom stora barn.

Vad tycker jag?
Jag mÄste tyvÀrr sÀga att jag inte gillar boken. Den har pÄ tok för gammalmodigt sprÄk, inget bra slut och ganska konstig. Jag förstÄr vad författaren vill fÄ fram med att det Àr lÄtsasdjur och att lÀsaren ska fÄ fantisera men det klickar inte för mig. SprÄket Àr inte alls bra. Redan pÄ första sidan var det ett ord jag inte förstod och ska barn lÀsa denna kommer lÀsningen stoppas upp för mycket. Slutet knyter inte ihop boken bra heller. Det enda positiva enligt mig Àr illustrationerna. De Àr vÀldigt fina! Men i övrigt var den inte alls bra. TyvÀrr.

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇