Bokrecension: Recension “Johan & Johanna & skogsmaskinerna”

BerĂ€knad lĂ€stid: 2 minuter ⏳

Johan & Johanna & skogsmaskinernaFörfattare: Nina EgnorBokförlag: Visto förlagÅlder (vad jag tycker): FrĂ„n ca 3 Ă„rAntal sidor: 32 sidorISBN: 9789188769817Finns hos: Adlibris / BokusGoodreads-betyg: 4.00Recensionsexemplar: Ja! Tack för boken!Första meningen i boken: Det hĂ€r Ă€r Johan och Johanna.

BaksidestextJohan och Johanna Àr tvillingarna som Àlskar att fantisera om hur det Àr att vara vuxen och ha ett riktigt jobb, men idag behöver de inte lÄtsas.Idag ska de nÀmligen följa med moster Karin pÄ hennes alldeles riktiga jobb i skogen och fÄ se alla skogsmaskinerna.
Vad tycker jag?Jag gillar boken! Den Ă€r underhĂ„llande och informativ. Jag gillar att det Ă€r ett jobb som Ă€r ganska “osmickrande”, pĂ„ sĂ„ sĂ€tt att mĂ„nga inte vĂ€ljer det arbetet. Jag gillar Ă€ven att det Ă€r fina illustrationer. Det jag har att klaga pĂ„ Ă€r att det Ă€r ganska lite text pĂ„ varje sida. Jag hade önskat lite mer text pĂ„ varje sida och mer information som inte alla vet. Överlag Ă€r det en bra bok med ett roligt innehĂ„ll!

InlÀgg senast uppdaterat: 16 februari, 2022

📚 Vinn en bok!

Vi lottar ut 1 bok varje dag pĂ„ 1MiljonBoktips.se đŸ˜Č
Ange din e-postadress nedan för att delta i utlottningen idag 👇

Du mÄste bekrÀfta din prenumeration via e-post för att delta i tÀvlingen. Vi skickar aldrig skrÀppost till dig eller delar din e-postadress.
Ta reda pÄ mer i vÄr Integritetspolicy.

Har du lĂ€st nĂ„gon bok som Ă€r nĂ€mnd i inlĂ€gget? LĂ€mna din recension nedan 👇